4.783 de recenzii (4,7/5)
4.7/5

ADIO PICOARE ȘI PICIOARE UMFLATE

Nou masaj profesionist cu stimulare musculară electrică

4.783 de recenzii
4.7/5

Alină umflăturile și durerile

Andrei ****
4.7/5

Achiziție verificată pe 21/05/2022

“având în vedere nerăbdarea mea, vă povestesc experiența mea după doar 3 săptămâni de utilizare. Am observat o diminuare a umflăturilor picioarelor și picioarelor mele la sfârșitul zilei, chiar nu mă așteptam! Pot să merg mult mai bine pe parcursul zilei și mă simt foarte bine. Nu pot să mă mai lipsesc de el, fac un masaj complet de 15 minute și mă simt ca nouă! “

DISCOUNT 50% – Produs aproape epuizat, ultimele bucăți rămase

420RON 
219RON

Gata cu picioarele și picioarele dureroase

Suferi de picioare și picioare umflate? După câteva ore le simți deja grele și obosite? Ai probleme de circulație? Cu Foot Energy vei regăsi liniștea pierdută. Oferă-ți momente de relaxare pură și redobândește starea de bine de odinioară.

 

Folosind Foot Energy în fiecare zi vei putea observa imediat beneficiile asupra corpului tău. Mușchii picioarelor vor fi mai relaxați și mai puternici, circulația sângelui se va îmbunătăți și nu vei mai simți acea senzație neplăcută de umflare și greutate la picioare și picioare. A avea grijă de propriul corp nu a fost niciodată atât de relaxant!

Sigur și confortabil de utilizat oriunde, alină durerea și reduce oboseala portabil și manevrabil, așa că îl poți lua cu tine oriunde pentru a oferi un relief imediat când este necesar.

Creat de o companie germană cu un record de vânzări deja în România

420RON 219RON

PESTE 12.500+ CLIENȚI MULȚUMIȚI

4.783 Recenzii de Clienți

4,93/5
4.7/5

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Stea

Elena ****
4.7/5

Achiziție verificată pe 21/05/2023

“Aș fi preferat ca cineva să mi-o fi spus mai devreme că există acest masaj. Ajută cu adevărat la durere și umflarea picioarelor, ușor de utilizat“

Maria ****
4.7/5

Achiziție verificată pe 18/04/2022

“Din fericire m-am decis să încerc foot energy altfel aș fi continuat să cumpăr prostiile pe care le vând la supermarket și în farmacie. Nu există comparație, aveți încredere, acesta este infinit mai bun, mergeți la sigur”

Ana ****
4.7/5

Achiziție verificată pe 03/06/2023

”Foarte rapid și practic de utilizat. Îl folosesc aproape o dată pe zi de o lună și îl ador. “

DE CE SĂ CUMPĂRAȚI DE LA NOI

420RON 
219RON

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Plata se va face în numerar curierului în totală siguranță.

Livrarea este complet gratuită.

De la momentul comenzii, în 48/72h

Desigur, satisfacție sau rambursare în termen de 14 zile și în interiorul pachetului vei găsi toate instrucțiunile pentru a proceda cu returnarea.

 Copyright 2021:This site is not a part of the Facebook Website or Facebook Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Discaimer: Rezultatele sunt subiective și pot varia de la persoană la persoană

Solverwp- WordPress Theme and Plugin